Om os

Arild Kvartetten har i mere end 15 år været blandt de førende ensembler på den danske kammermusikscene, hvor de har høstet mange roser for deres noble og modne spillestil.

Arild Kvartetten har gjort sig særligt bemærket med en række velbesøgte koncerter med Beethovens samlede strygekvartetter, i fortolkninger der stadig er hjertet i kvartettens repertoire.

Arild Kvartetten er hyppige gæster på danske og internationale kammermusikfestivaler, og har turneret i lande som Brasilien, Skotland, Tyskland, Finland, Tjekkiet, Grækenland og Sverige. Arild Kvartetten har indspillet digitale udgivelser af de danske guldalderkomponister Horneman og Hamerik pa DaCapo Records.

I 2024 spiller Arild Kvartetten ”Brahms i Balkonfoyeren”, en koncertserie i Balkonfoyeren pa Det Kongelige Teaters Gamle Scene. De tre koncertprogrammer fokuserer pa Brahms samlede strygekvartetter side om side med berømte og elskede kvartetter af Mozart og Haydn. Endvidere optræder kvartetten med klarinettisten Mathias Kjøller ved 3 koncerter henover sommeren.

Musikere

Tobias Durholm, violin

Koncertmester i Det Kgl. Kapel og primarius i Arild Kvartetten.

Stine Hasbirk Brandt, bratsch

Bratchist i DR SymfoniOrkesteret, og en efterspurgt solist og kammermusiker.

Johannes Søe Hansen, Violin

Violinist i DR SymfoniOrkesteret, hvor han i 30 år har været 1. koncertmester.

Ingemar Brantelid, cello

Har efter en karriere som solocellist i Det Kgl. Kapel nu fuldt ud helliget sig kammermusikken.